krobi75
2008.08.22
|
|
0 0
149
|
Drozy,
Legyél szíves ahogy idõd engedi tegyél fel képeket, mert nem rossz ez a topik, csak a képekkel való szemléltetés ami baromira hiányzik. (szerintem) A "'fagytûrõ déli gyümölcsök" topik rendszeres olvasója vagyok ahol pont az ellenkezõje a probléma. Rengeteg kép.....
Nos én is most tervezem egy Musa basjoo beszerzését, de elötte próbálok minél több infót összeszedni róla. Mert nem csak a vásárlás örömét szeretném átélni, hanem a növényben is szeretnék gyönyörködni! Vettem a fáradtságot és végig olvastam a topikot és ahogy tapasztalom a teleltetés ill. az ültetési mélység a legnagyobb probléma. Ha van olyan kertész köztetek aki már többféle teleltetést/ültetési mélységet is kipróbált és azt képekkel szemléltetné illetve tapasztalatait le is írná, akkor rengeteg hasznos tanácsot szolgáltatna a kezdõ kertészek számára.
Az egyik ismerõsömnek a banánját meglepték a tetvek. A kertész ismerõse ajánlotta, hogy fújja le Chemotox -al. Megtette és két levélén kívül az összeset ledobta! Tudna valaki hasznosabb tanácsot adni? Üdv., Robi |
Előzmény: drozy (147)
|
|