BadBoy65 válasz | megnéz | könyvjelző 2008.08.22 08:46:30 © (10426)
Nem tudom, hogy meddig nézted. Jó, hogy Te így láttad, mert én belülről ezt nem éreztem. 2 kieső után 200 nagyvaknál 370-nem volt. Aztán JanFan preflop all-in-nel (kb 1100), chipleader megadásával kiesett, s ezzel "beelőzőtt" a kiesésben. Aztán 2 all-in-nel 2-szer feldupláztam (ebből az egyik D pár a kézben), mellyel visszajött az esélyem.
Én inkább azon lepődtem meg, hogy miskolci csapat csoportelsősége mellett, miért vállaltál ennyi kockázatot, s miért nem inkább az előny megtartására törekedtél, mert lehet, hogy ezek 4-5-szörös vak hívások egy cash asztalon hosszú távon kifizetődőek, de itt csak 4 forduló van, mely nem nevezhető hosszú távnak, tehát szerintem 2 esélyes ez a játék. Szerintem ez a kockázatos játék a minimum 8-10 ponthátrányban lévő csapattól lenne érthető.
Remélem a fentieket nem veszed a játékod kritizálásának, mert nem ez volt a célom.
Az utolsó miskolci játékosnak nem lesz könnyű dolga a 4. fordulóban, ha a csoportelsőség a cél, már csak a győzelem lenne elfogadható részéről, s az sem ad 100%-os biztosítékot.
Előzmény: jambrik78 (10424)