imitto27 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 719
Igen, de az sms felolvasással nem vesztesz semmit - egyszer kipróbáltam, az eredeti szöveg ismeretében sem sikerült egyetlen szót sem kivenni :) Majd ha magyarítják a blue&me-t...tehát még 10-15 év :)

Kicsit kikormoztam ma az autót - mióta objektív felelősség van nem nagyon hajtok, de a mai vért kívánt. M3, 140 km/h, tempomat. Piros Matiz, 4 személy, szenved már pár perce hogy 142-vel megelőzzön...gondoltam hagyom, ha gyorsabban megy kit érdekel, had' hízzon a mája...nagy nehezen sikerült neki, majd 2 méterre behúzódik elém és már vesz is vissza...130-ig tűrtem, aztán index - ki balra, összeszedtem pár száz méter előnyt, 140, tempomat....erre az első lejtőn sikerült elérnie a bűvös 150 km/h-t, visszaelőz, megint be elém annyira hogy simán leolvastam a rendszámkeretén a szalon nevét - és megint visszavett...na mondom objektív felelősség ide vagy oda, megnézzük mit megy az autó...140-ről még igen szépen gyorsul 180-ig (GPS-el mérve) majd óvatosan elkúszik 200-ig...lehet hogy volt még benne, de itt visszavettem, ekkor már Gödöllő előtt az emelkedő aljánál jártunk, úgy gondoltam ott már elég egy zacskó tejnyi égésterű szívóbenzinessel szemben az előny hogy Bp-ig ne idegeljen megint :) Szóval bejött!!!
Előzmény: Sancika San (718)