Wágner úr Creative Commons License 1998.04.14 0 0 14
Az úgy volt, kérem szépen, hogy a múltkoriban teljesen be voltam kerítve! Itt ücsörögtem ennél a Kerek Asztalnál és éppen valami kerekasztal-tárgyalás volt, de annyira magas szintű, amit nem értettem, mer´hogy nálam ez a kerekasztal teljesen táncolt már és mindenféle bádogos szellemek jöttek sok söröket emelve ezekben a Grálokban, én meg onnan a kerek asztal alól nem értem fel ésszel és kézzel azokba a magasságokba, igy aztán kinégylábkezeztem magam és elindultam máshová. Legalább is megpróbáltam, DE hirtelen egy vasfalba ütköztem. Elindultam jobbra, de mindenütt csak ez a vasfal volt. Aztán gondoltam, hogy jobb, ha balra megyek, de ott is csak a vasfal volt. Mondtam, hogy na! Teljesen vasfüggöny mögött vagyok megint, holott elszoktam egészen tőle, és éljen a szabadságom! Hukk! Mer´hogy ha eztet korlátozzák, aztat nagyon utálom! Szóval, most akkor mongya meg valamelyikőtök, hogy mi is volt ez a vasfal, ami engemet teljesen bekerített?

A kitalálóknak majdnem ingyér´ (Egy Pofa Sörér´) bevezettetem a Digitális Virtuális SörVezetéket! Ez most egy kitalálós kérdés (nem 7?, csak 1?). Addig is egészségtekre!