Mondjuk ettől Hajdut akkor is el kéne küldeni az olimpia után, ha aranyat nyerünk, mert nem rajta múlik.
A csajok, mint a mai nap mutatta, ha félre tudják tenni az ellentéteiket, meg kicsit koncentrálnak, tudnak alkotni. Ferlingről (pedig bizisten nagyon szeretem) már nem hittem volna, hogy ekkorát játszik bármikor is a válogatottban, jól élt a lehetőséggel, hogy Görbiczet a románok esetenként nem engedik labdaközelbe, és neki kell irányítania, 5 évvel ezelőtti önmagát idézte. Tóth Timit meg most hálistennek csak rövid időkig játszatta Hajdu, és akkor odatette magát, de nem volt ideje, hogy elmenjen a kedve, ha valami nem sikerül.
Ha még a beállósjátékunk is legalább átlagos szinten lett volna, egy szavam sem lenne a mai játékunkra.
Én mondjuk játszattam volna Pigniczkit is (a következő kapitányválasztáskor tessék rám szavazni! :-), mert nagyjából minden poszton bevethető, talán a jobbszélsőt kivéve, és amikor játszott, jó volt, meg Tomorit támadásban (csak szólni neki, hogy NE középre lőjön).
Ezeket az oroszokat a VB-n csaknem vertük, az utolsó 5 percben kaptunk ki. Ha a mai játékot hozzuk, verhetjük őket csütörtökön. Remélhetőleg ma kifáradtak annyira - nem kis lábmunkát nyomtak le a franciák ellen, ráadásul 60 helyett 80 percig -, hogy ne pihenjék ki holnap. Kár, hogy este 8 után játszunk (helyi idő szerint), jobb lenne egy kora délutáni időpont, mint ma (mondjuk simán aludtam vagy 3,5 órát, de megérte; ha megígérik, hogy nyerünk az oroszok ellen, akár le sem fekszem 2 napig :-)
Van valami normál díjas 30-as telefonszám, amin lehet üzenni az olimpikonoknak (a sportminiszter mondta a tévében - a lánya kint van, öttusázó, és esélyes az aranyra is, mondjuk eddig a fene sem tudta, hogy az apja miniszter, pláne hogy pont a sportért felelős), kéne őket biztatni minél többet.
Csak ügyelni kell, hogy el ne bízzák magukat, és ne teljenek el, ne gondolják úgy, hogy a kitűzött célt már elértük, és mostantól Hawaii, ha mindenkitől kikapunk is.
Más.
Én egyébként az egyes fórumokon (a hülyébbektől akár itt is) mutatkozó nagy romángyűlöletet nem értem, mert ezek a román csajok láthatóan egészen jóban vannak a magyarokkal (Lecusanu például az előkészületi meccsek előtt-után, de már a VB-n is nagyon barátkozott Görbiczcel, de a többiek is egész haveri módon viselkedtek a magyarokkal). Nekem kifejezetten szimpatikus csapat (az oroszok is, de azért verjük csak meg őket! :-)