250ce Creative Commons License 2008.08.19 0 0 6424
Ülések:
ha a laposvasas merevitést választod, mindenképpen tegyél felülre is, mert lefelé nyomja a súly, amúgy alólra nem fontos. Alulra elől kellene, ha nem a gyári pontokba lenne fogva, mivel ahogy beledőlsz a háttámlába, az elejét az ülésnek felfelé húzod.
Porlasztók:
Én kb 2 hete cseréltem porlasztókat, a motor egy keveset futott cseremotor(állitólag 200ezer km, ami ezeknél a motroknál semmi, még nem volt megbontva), jól húzott, semmi füst, viszont alapjáraton majd' szétverte az autót rettenetes rángatott, rázkódott. Végső kétségbesésemben rászántam magam a porlasztócserére. Volt otthon kb 20 darab porlasztóm, elvittem őket a szerelőhoz, szerencsére pont 4 darab volt jó közöttük. kiszedtük a motorból a porlasztókat, lemértük őket, hirtelen nyomásra 115 bar-on nyitottak, szépen porlasztottak, viszont ha lassan adtad rá a nyomást akkor folytak. Ezzel meg is volt a magyarázat hogy kis fordulaton miért rázkódott, nagy fordulaton meg szépen ment. Betettük az összeválogatott porlasztókat azóta megint ugy megy mint a svájci óra.
Amúgy hol vetted a csúcsokat és milyen márkájuak?, mert én is össze akarok rakni egy garnitúra tartalék porlasztót.
Előzmény: Izram (6423)