Kedves Lakók,
Én a Mandarin Kertben lakom a C lh-ban. Kellemes meglepetésként ért ma reggel munkába menet, a mélygarázsban (motorral járok dolgozni) láttam az In-management Kft. puttonyos autóját + néhány embert, akik a ház takarításával foglalkoztak éppen (történt ez ma, 07:30 körül). Úgy tűnik tehát, hogy nem süket duma volt az OCS levele, tényleg megbízták ezt a céget az üzemeltetéssel. Plusz hétfő estére már a mélygarázs jobb oldali ajtaja is megjavult. Szerintem ez biztató dolog, remélem, hogy nem hagy fel a lelkesedésük.
A sikkasztáshoz: szerintem jobb lesz mindenkinek felkötni a gatyát, mert abból a pénzből, amit hb ellopott tőlünk, nem lesz meg egy fillér sem. Teljesen mindegy, hogy hb mit hazudik a rendőröknek a pénz hollétéről, az ő nevén nyilván nincs semmi, behajtani nem lehet majd.
Olvasgattam a fórumot eddig is, van néhány kérdésem. Megpróbáltam összerakni a képet, de a moderálótraktor olyat szántott, hogy nem mindent tudtam elolvasni. Kérem, ha valaki tudja valamelyikre a választ, az legyen szíves közölni:
1. Mennyi pénz maradt a Mandarin Kert Lakópark közös (immér zárolt) számláján, amire eddig a közös költséget fizették/nem fizették a lakók?
2. Mennyinek kellene ott lennie?
3. A hb ügyben 77 M Ft-os összegről hallok/olvasok itt és máshol is, ugyanakkor azt is látom, hogy ezt csak részben tőlünk lopta el hb+ntsa, mivel 20 másik társasházat is kezeltek (hűtlenül). A Mandarin Kert lakóitól mennyit loptak el? (jó jó, ez az 1.+2. kérdés egy kicsit átfogalmazva).
4. Van-e biztosítása ntsa-nak, illetve az OCS-nak ami esetleg fedezhetne egy ilyen kárt? Egyáltalán lehet ilyesmire biztosítást kötni?
5. Ténylegesen kit károsított meg hb+ntsa? Minket, vagy az OCS-t? Nyilván mi szívunk a végén, de azért megkérdezem.
Csak azért kérdezem ezeket, mert arra, hogy a rendőrségi nyomozás + az könyvszakértő kiderítsen bármit is, várhatunk ítéletnapig.
Üdv: lakó