Neked jogod van pihenni, nekik meg bulizni, gondolom ez patt helyzet!
Tudod ezzel az a gáz, hogy ahol a fák "leárnyékolják" ezt a tomboló zajszennyezést, ott alig hallasz belőle valamit. Aztán elmész pár km-t és máris dübörög a fejedben a sziget - természetesen szinte kizárólag a mélyhangokkal, hogy nagyobb legyen az "élvezet".
Az általad említett gitárszólókat nem "mélyhangokon " játsszák, akkor most hogy is van ez?
Idén viszonylag keveset voltam itthon, így csak kétszer ugrottam ki hajnali három-fél négy tájban az ágyból valami jó kis dübörgésre. Ebből egy alkalommal azonosítható volt a sziget, mint forrás. Nomeg tizenegy-fél tizenkettő volt, mire elcsendesedtek... persze még mindig jobb, mint a tavalyi hajnali kettő...
Ennek próbálj örülni, ez javuló tendencia!
Tavaly volt rá példa, hogy Újpesten, a Görgey utca melletti lakótelepen, a házak közt tisztán hallottam az egyik előadást...
Hát idén nagyon lefogták a hangzást, az Iron Maiden csapnivalóan szólt, sokkal hangosabb kellett volna (rockzene szerető ember tapasztalati véleménye).
De jövőre beszerzek valami hifi hangrögzítőt és felveszem nektek, hogy mit hallok a csukott ablakon át...
Kidobott pénz, neked aki nem szereted a zenét, inkább cseréltesd ki a nyilászárókat tripla üvegezésű, gázzal töltött, extra hangszigetelésűekre, ha gondolod adok néhány tippet aki legyártja és beépíti!