bg78
2008.08.19
|
|
0 0
522
|
Köszi Lordy8 a nyugtató szavaidat (fülemben csengenek a múltkoriak is :-) , azóta már beszéltem ügyvéddel is, részben megnyugtatott ő is, de pár dolog azért nem megy ám olyan simán. Az eljárási illetéket hiába fizettem már be egyszer, hiába van róla bármilyen bizonylat, azt a feljegyzést is törölték a tulajdoni lapról, és újra fel kell kerülnie, ennek újból díja lesz. Az eladó sajnos magasról tesz arra, hogy részben hitelből vettem a lakást, a bankom jelzálogjogának bejegyzése a bank érdeke, tehát itt már csak én és a bank vagyunk a szereplők, és azt nyilván kitalálod, hogy a bankot meg mennyire nem érdekli az én és az építtető nyomora. K.T. úrtól többször követeltem (ha esetleg valaki tudott rá erélyesebben hatni, szóljon), nem hajlandó ennek a költségét állni, kijelentette, elállhatok a szerződéstől... Na persze. Én is bízom abban, hogy rendeződik a dolog, de a bank pl. felhívta a figyelmemet arra, hogy még mindig nem tisztázott, hogyan lesz kifizetve a lakáshitel fennmaradó 5%-a és pl. a szocpol összege (ami elvileg a birtokbaadáshoz van kötve) a kialakult helyzet miatt, mert elvileg a még nála lévő összeget visszatarthatja, amíg nem tisztul ki a kép. Nem akarom falra festeni az ördögöt, egyszerűen csak kíváncsi voltam, ki mit tud a részletekről, mert hogy egyáltalán nem olyan jelentéktelen ám az ügy és a vele járó macera, mint ahogy azt az eladó a tájékoztató levelében megfogalmazta. Akinek lakáshitele van, annak biztos nem, és erről engem ma tájékoztattak a bank részéről. A nyugtatót mindenesetre köszi :) |
Előzmény: Törölt nick (521)
|
|