Peter252 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 134
Medgyessy-Gyurcsány mentora- fokozatosan vezette be pártfogoltját a nagypolitikába, ehhez egy eszköz volt a sportminisztérium, nem vette, nem vették azt komolyan, egyébként én már 2003 ban. ,mikor Medgyessy behozta Gyurcsányt a kormányba, gondoltam, rövidesen miniszterelnök lesz, ez egy tervezett folyamat volt---ennyit a puccsról. Már 2004 től imádták sajnos az átlagemberek Gyurcsányt, én láttam piacon, közértben, stb, szinte rajongásig oda voltak érte,-olyan mint a mai Obama mánia az európai újbalos fiataloknál és értelmiségnél,( ugye kívülről jött, új ember, aki alulról indul,új szelet hoz a politikába, change, megcsináljuk, változás, blablabla)-- tudtam azt is, 2006 ban nem lehet legyőzni, ez az ország, ez a nép sajnos ilyen volt---megvezették. Most viszont már olyan Gyurcsány, mint egy leeresztett lufi, nem tud nyerni, terhe a pártjának nagyon, ez látszott a nagy önkormányzati választási buktánál és a népszavazási súlyos kudarcnál, ő még erősen hiszi, hogy népszerű, mert olyan környezetbe jár. pl:nyugdíjas és munkáskörzetek, ahol imádják, de ez nem több 15-20 százaléknál. Bukás lesz itt bizony, de nagy, legkésőbb 2010 ben....