PuPu Creative Commons License 2008.08.17 0 0 401

Oszt' mit keres a "teccettél" végén az aposztróf?

Ennyi erővel @-ot is biggyeszthettél volna a végére, - egyiknek sincs itt funkciója, te okostojás!

Hüje vagy te ezekhez a helyesírási dolgokhoz meg a stilisztikához, lássuk be, - valószínűleg valami nyugdíjas mozigépész-üzemmérnök vagy valami ilyesmi vagy, aki le tudott nyúlni egy számítógépet a nyugdíjazása előtt egy nappal, oszt most azt hiszi, hogy a klaviatura egyujjas bökdösése következtében íróvá avanzsált...

Egyébként még olvasni sem tucc, - a te rögeszméd, az étolajhiány ügyében írtam, hogy onnan autentikus amit mondok, hogy én árultam - többek között.

Erre jössz itt te a szotyolával, mint mezőgazdasági ismereteid tárházának csúcsával...

És eltaláltad, - most jöttem vissza Moszkvából, ahol személyesen Putyin ígérte meg nekem, hogy nem kell sokat várnom, s fölindulnak testvéri tankok szertedübörgni rímeim.

Annyit kért mindössze, hogy ez esetben a Veres Földalatti Izgalom felhasználásával valahogy semlegesítsem azt a SIGAN nevű hőst, akinek puszta léte megájjt kiáltana Záhonynál, - így aztán mától bujkájj és reszjkess, te sötétben bujkáló ellenforradalmár!

Ha meg vitát akarsz, akkor külgyél magad helyett valakit, aki vitaképes is, te ugyanis - miként Dániel próféta értelmezé a helyzetet - "Mene, Mene Tekel Uparszin"...

:O))))

Bakker, ez ide fogja csinálni nekem, hogy nem is ment Tökölre, - letépem magamról a pizsit...