PuPu Creative Commons License 2008.08.17 0 0 256

Nincs is miért haragudnod, kedves SIGAN, - végtére is nem én vindikáltam jogot arra, hogy téged minősítselek, - fordítva történt ez.

A kettőnk közötti szellemi különbség meg már régebben is látszott, legfeljebb te nem érzékeled, - de hát a világon az ész az egyetlen dolog ugye, ami igazságosan van elosztva, - még soha, senki sem panaszkodott, hogy neki kevés jutott volna belőle, - miért pünkt te tennéd elsőként?

Az is kétségtelen viszont, hogy attól, ha véletlen picsába küldenélek is, - amitől mencsen meg engem az Úr - még talpig úrigyerek maradnék, - ezért még nem golyóznának ki egy klubból sem, legfeljebb ha párbajképes lennél, akkor megverekednénk nehéz lobassági kardokkal háromszori golyóváltással az első vérig, - dehát ugye ez az állapot sem áll fenn...

Kádár politikusi tehestségéről nemigen kívánnék veled vitatkozni, mint ahogy hiába is győzködnélek arról, hogy Rákóczi és Kossuth hibás helyzetértékeléseik eredményeképpen politikai hibák sorát követték el és ebből következik bukásuk, - Széchenyi meg a mai értelemben nem volt politikus, inkább ideológusa volt a felvilágosodásnak, - mellesleg őt nagyon tisztelem is.

Hogy neked Gyurcsányról is rossz a véleményed, az valamiért nem lepett meg...

Az meg, hogy te pedagógusnak képzeled magad, a te legbensőbb magánügyed, - ez a kényszerképzeted persze megfelelő gyógyszerek hatására hamar elmúlna, - kár mellőznöd a modern gyógyszeripar vívmányait.

Az viszont biztos, hogy halovány fogalmad sincs a demokrácia mibenlétéről, - valamiért azt képzeled, hogy demokrácia az, amikor te dirigálsz, hogy hogyan lássa a világot más, - szerintem meg a demokrácia lényege nem ebben áll.

És bár kiemelkedő kulturális műveltséged lenyűgöz, mégis fel kell hívnom a figyelmed arra, hogy a kifejezést, melyet használsz helyesen úgy kell írni: L'art pour l'art...

Meg kell említenem - csak tisztánlátásod érdekében, - hogy megkönnyebbülni nem ide járok, - itt vitatkozni szoktam, esetenként olyanokkal, mint te is, akik ide megkönnyebbülni járnak...

Köszönöm az értem való aggódásod, hálából megsúgom neked, hogy olyan értelmes kifejezés, mint az általad idecsinált "undergrand" nincsen (kivéve ha  Marcsa ráül a fejedre, - akkor a te helyzeted esetleg megfelelhet ennek a kifejezésnek,...), - ami ehhez legjobban hasonlít, az az underground, - ezt viszont éppen a fennálló tőkés rendszer ellen lázadozó fiatalok magatartására szoktuk alkalmazni....

Kedves gyerek lehettél te valaha, kedves SIGAN, - kárt, hogy ennyire leépültél...

:O)))

Előzmény: Törölt nick (253)