realeddiesson Creative Commons License 2008.08.16 0 0 8579

hát, én nem teljesen értek egyet, nem vagyok gitáros, de lelkes zenehallgatóként az a véleményem hogy Gers mára szerves része a Maiden-nek, sőt manapság jobb dalszerzőnek tartom mint Adrian-t. Sőt, a teljes csapatra vonatkoztatva is ott van dalszerzésben, de nagyon. Stúdióban nem érzem azt hogy rossz gitáros lenne, sztem lemezen nagyon jó dolgokat csinál, de a sound-ja az alapvetően más mint Dave-nek és Adrian-nek (mint ahogy nekik is eltérő sound-juk van...:) Lehetne mondjuk némileg teltebb hangzása, néha egy kicsit vékonynak tűnik.

Élőben sztem egyszerűen ez a koncepció, vagyis ez volt az elején, hogy Gers egyfajta kaotikusságot hozott be, lelkesítette a többieket (No Prayer időszak...) és emiatt nem foglalkozott a pontossággal. Ez azóta megmaradt, de most hogy Adrian visszajött, nekem mára már ez nemigen tűnik fel koncerteken, legalábbis nem zavaró, ha jól szólnak, akkor tetszik hogy 3 gitár van és ahogy elosztják egymás között a témákat.

Lórihoz illetve a Lóri szerepéhez még véletlenül sem hasonlítanám Gers-t, azért Gers mégiscsak egy zenész, már bocs...:)))

Előzmény: adrian1234 (8578)