KEDVES TOPICNYITO,
ha elfejetenem minden modoromat, azt mondanam hulye vagy. Persz enem mondok ilyet, es jomagam mar nem tartozom az altalad is idezett hanyos belefekvos drogos banda koze, habar voltam kint egy parszor az evek alatt.
Viszont azon sirni h egy hetig jaj meg juj van a lakasodban es nem tudsz aludni azt hiszem egy eleg gazdag ember lehetsz, hogy ez a legnagyobb bajod. Es ne mond nekem h javaslod h en se tudjak. volt ra pelda hidd el h nem tudtam aludni eleget mas hibajabol. Mivel civilizacioban elsz (megha magyarorszag egyre kevesbe mutatja ezt az arcat) alkalmazkodas van.
AMikor busszal mesz dolgozni a busz felebreszt masokat, megsem nyitnak topicot ellened. Tanuld meg kezelni ezt a helyzetet, vagy tessek elkoltozni videkre. Persze tudom en am h nehez de tedd meg. a liszt ferenc teri siro oregasszonyokat sem tudom megerteni, Ha egyszer egy szorakoztato kozpont mellett laknak akkor biza szorakozo emberekkel fognak talalkozni. tessen elkoltozni ha nem tetszik.
egyebkent meg ne gyere az ilyen olyan jogaiddal, mert a tobbseg ha arra nem vagy kepes h egy hetig se legyel szarfej, akkor szerintem jobb ha elvonulsz es vegiggondolod az elet ertelmet.
Jah egyebkent szereny velemenenyem szerint a sziget az utolso 4 evben szar, de nem a hangzavar miatt, csak valahogy mar nem jott be nekem. de ezert nem nyavajgok h monnyon le, csak nem megyek ki.
csokolom