Most néztem meg a Sex Pistolst a Szigeten és tök jól szólt, szóval nem a Sziget cuccban volt a hiba. Persze sokkal ritkább zene, meg 7 helyett csak 4 hangszer van, így sokkal egyszerűbb megszólaltatni, mint a Maident, de saját stábbal és saját pulttal ennek nem volna szabad problémát okozni. Én tudom, hogy nehéz jól megszólaltatni a Maident, mert majd minden héten szembesülök ezzel, amikor játszunk, de azt kell mondanom, hogy ott valaki nagyon nem jól végzi a dolgát. A fő problémák gyakorlatilag minden koncerten megvoltak eddig, amit ezzel a cuccal láttam. Ezt amúgy 2000-ben vették. A Szigeten ugyan valószínűleg a helyi falakat használták, de ez teljesen mindegy jelen esetben, mert nem ott van a gond, hanem a többi részen. Mindig az van, hogy a gitár érthetelen, a szólókat csak néha hallani, az énekből meg csak foszlányok érthetők. Amennyire meg tudtam nézni, középről és közelebbről nem olyan gáz, de a szélén , vagy hátrébbb igen. Minden turnén megnéztem őket, és mindenhol ugyanígy szólt sajnos. Ahogy pl. a Live After szól, az oké, ott teljesen tisztán érteni mindent, úgy kellene élőben is megszólalni.
Kíváncsi volnék, hogy hol álltak azok, akik azt mondták, hogy nagyon jó volt az ének, mert oldalt és hátul alig lehetett érteni.