aiol19 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 146
Örülök, hogy eredménnyel jártam és sikerült menteni a menthetőt! Valóban nehéz lenne már a továbbiakban a fagytűrő...-ben szerepelnünk, mert tegnapi-mai hozzászólásaim után is láttuk, hogy nem való ez a játszma az olyan konfliktuskerülő embereknek, mint mi vagyunk. Írtam is, hogy egyesek nem értették meg azt, hogy ezt a topikot békés, hasznos célért alapítottam, még akkor sem értenék, ha "a fejemet verném a falba". Ugyanaz a személy aki békére intett és azt íta, "maradjunk a régi címnél" a másik "szakadár" topikba ugyanakkor pedig készségesen ír. Jobb lenne, ha ezeket a napokat el is lehetne felejteni. Bánom azt, hogy sokan talán rám is haragszanak, de egyszerűen úgy érzem, nem engedhettem volna meg magamnak, hogy ezt a lépést ne tegyem meg. Ha nem tettem volna meg, elvesztettünk volna egy szakembert és tudását. Nem volt más választásom gondolataim, értékítéletem szerint. Nem igazán tervezek már oda beírni, mert legutóbb is láttam, hogy Valakinek lételeme a kötekedés. Soha nem lenne vége, úgysem bírná ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó. Ezért mostmár ott nem tudom megvédeni magam, mert szót szó követne.
Előzmény: ninovarga (140)