adrian1234 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 8527

A '84-es hanganyag engem is nagyon érdekelne, de tudtommal a teljes verzió nem létezik. Nekem van róla pár dal, meg létezik róla bootleg, de az is csak egy rész, meg a fene tudja, hogy tényleg az van-e rajta. Sokszor össze-vissza keverik a bootlegeken is a dolgokat. A '86-os koncert CD-jén pl tök hülyeség van kiírva setlistként, pedig állítólag felismerhető, hogy Budapesten van a buli, szóval lehet, hogy más koncertek is belekeveredtek. Nem tudom mert nem hallottam, csak az biztos, hogy nem az volt a setlist ami a bootlegen fel van tüntetve. A lényeg, hogy a 84-esről is csak ilyenek léteznek, aminek csak egy része Pesti. Amúgy engem leginkább azért érdekelne, mert a mai napig nem tudom a pontos setlistet, mert elég fiatal voltam még és annyira nem ismertem a dalokat. Itt van, ami biztos 84-ből, de úgy emlékszem, hogy ezután még voltak extra visszahívások és jóval hosszabb koncertet adtak, mint a szokásos. Úgy tudom, hogy akkoriban messze a Pesti volt a legnagyobb közönség ami előtt addig játszottak (40-50ezer), szóval lehet, hogy tányleg ráhúztak még pár régi nótát. Sajnos nem tudom.

Intro: Churchill Speech

Aces High Two Minutes To Midnight The Trooper Revelations Flight Of  Icarus Rime Of The Ancient Mariner Losfer Words Powerslave / guitar solo The Number Of The Beast Hallowed Be Thy Name 22 Acacia Avenue Iron Maiden Run To The Hills Running Free Sanctuary