Látszólag nem nagyon kezeli a rendszer a Word-ből copy-zott írást.
A j betűl pl mosolyok :)
Más:
valaki lentebb ha jól értettem lekocarajongózta Adrian1234-et, azaz Iron Maidnem Töfit... mellé :))))
Blaze:
megértem a szimpátia tüntetést Blaze mellett, hiszen emberileg végtelenül kedves, barátságos, nyílt fazon.
De frontemberként kevés a Maidenhez ( lásd pl E-klub: come on, come on, come on, come on+mellé kar lóbálás... ennyi) hangja ha van is, az adott témákat rettentő zavaróan tolta.
Ő hibája vagy sem, vagy csak részben, az X Factor + Virtual leggyengébb pontja az ének, csak azután a hangzás.
Nem beszélve koncerteken a Bruce-témákról...
Azzal teljesen egyetértek, hogy profikkal ( Martin Birch ), profi körülmények között ( nem a sufniban ) az a két album sokkal nagyobbat üt ( a Virtual-on jellemző, jóbarátom szerint pötyögtetős gitárfutmoknak nevezett témák a BNW+DOD-on is rengetegszer előkerülnek ), de az ének számomra akkor is gáz.
Egyébként úgy emléxem, Def Leppard-ék zagyváltak Steve-nek, hogy a házi stúdió mennyivel kényelmesebb, 2-3 albummal meg is térül a summa.
Mondjuk a No prayer bakeliten félelmetesen jól szól!!!!!!!
De hál' Istennek a reunion ( +Bruce ) komolyabb hátteret kívánt és követelt...
Albumok:
bár hangulattól függően kívánom meg a lemezeket, a reunion után nekem abszolút egyértelműen a Dance az überzsír, aztán BNW és utána Matter.
A Dance-Paschendale-No more lies trió 9.9-ről indítja a pontozást felfelé:)
A Matter-en alapvetően minden "alkatrész" más az addig megszokottaknál
( és ezt divat egyből pozitívan értékelni, én azért nem következtetnék egyenesen arra, hogy a más az jobb ),
nekem egy kicsit túl sokszor van visszafogva a lendület olyan részeknél is, ahol a Maiden múlt kívánná a beindulást és ez egy kicsit ma is zavar.
Remélem az a turné hatással lesz a dalírásra is
( na nem úgy, mint anno, hogy Bruce Jethro Tull dalokat ír majd :)) )
és egy kicsit klasszikusabb vonalat követ majd az új album. Eddig okés a történelem Amolad-dal, de még egy ilyen prog lemez sok lenne, főleg egymás után.
Kicsit még a setlist-ben felbukkanó Fear-nél maradva:
nem jelentheti ez azt szerintetek, hogy a History turnéknak ezennel vége??
Kicsit sajnálom, hogy nem merték meghúzni, hogy ez alkalommal csak a 5-7 albumok dalaiból válogassanak.
Ahogy bírnék nagyon egy kizárólag BNW-Dance-Amolad dalokból tolt Best of-ot!!!!!!