Trooperoby Creative Commons License 2008.08.15 0 0 8519
Először is köszönöm az esetleg innen befutott szavazatokat!

Örök élmény marad, hogy egy színpadon állhattam a Maiden-nel!

Bár a téma már lefutott, de én is elmondanám, hogy fantasztikus koncert volt.

Őszintén szólva így volt tökéletes: Prágában sikerült Dave-vel szemben az első sorból

élvezni a show-t, Szigeten azért elég durva volt a zsufi…

Sokan attól tartok, még a kivetítőkön át sem tudták igazán élvezni.

De Prágában ott látni pár méterről Somewhere Cyborg Eddie-t, ahogy sétálgat, gitározik, majd az utsó másodpercekben félreérthetetlen férfias mozdulatokat tesz a deréktájékán….  Zsír volt. Nem beszélve az aranyszínben pompázó, az Iron Maiden dal alatt szétnyíló fejről!!!!!! Gyerekkoromban brutál szar minőségű VHS-ről is hatalmas volt, de ezt élőben látni 22 évvel később, egészen elérzékenyültemJ

A Rime-Powerslave + Moonchild szavakba nem önthető. És a pesti HCW J

A kritikákat olvasgattam, Gyárfi kollégának innen is köszönöm, jót lehetett mulatni a szánalmas irományokat. Igazából még fikázni is bénák J

Kit érdekel? Nem 2 perce szeretjük a Maiden-t és mi tudjuk, mi miért történik, hol tartanak…

Ez az Iron Maiden történetének legnagyobb szabású és legsikeresebb turnéja, ennyi.

Boldogok vagyunk, hogy részesei lehettünk, néhányan többször is! Feledhetetlen volt!!!

Igazából én sosem értettem, a kritikus, mint szakma létjogosultságát.

Ha elfogadjuk, hogy ízlések és pofonok egyénenként változnak, mi szükség rájuk?

Tényszerű ismertetőre talán, de egyéni vélemény és következtetések nélkül.

De ha már mégis összefüggéseket keresek akár a show elemeiben, akár a dalok kiválasztásában, akár a zászlólengetésben, az a minimum, hogy felkészülök előbb a témából.

Ez néhány kritikából nem igazán tűnt ki… J Seráfütty!

Reméljük, új albummal jönnek Prága-Bécs mellett hozzánk is!!! J