Dorinesz
2008.08.15
|
|
0 0
20293
|
Hát kérlek szépen ez egy hosszú történet. :-D Lényegében annyi, hogy amikor még allival voltunk, és elmentünk bg-zni, folyton vesztettünk. De minden egyes nyavalyás menetet. És ott szídtuk az allit, hogy egy rohadt játékot nem bír megnyerni. Aztán úgy esett, hogy feloszlott a guild, ahol voltunk, egy csomó barát abbahagyta, még az angol haverok is eltűntek, így világossá vált, hogy tán szervert kéne váltani. Aztán azért is hajlottam a szerverváltásra, mert a nővérem, a férje, meg pár ismerős a sporeggaron játszik hordával, és már rohadt régóta csábítgattak engem, hogy menjek. Na aztán ezért át is mentem. Hozzáteszem, ha nem oszlik fel a guild, és nem tűnnek el a haverok, soha az életben nem megyek át. De nem bántam meg. És az az érdekes, hogy most meg hordásként vesztem el majdnem az összes bg-t. :-D Kivéve AV-t, mert azt így 60-on még sorozatosan nyerjük. Már annyi markom van, hogy nem tudom hova tenni. Viszont annyi honorom nincsen, hogy vegyek rajta ezt-azt 70-re. De amíg össze nem gyűlik az összes mark a 70-es cumóhoz, addig nem megyek tovább, mert állítólag a 60 feletti csoport már sokat veszt. És így gyorsabb lesz, mint egyesével. A szintlépés meg még ráér úgy érzem. |
Előzmény: Lord Sage (20286)
|
|