adrian1234 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 8510

"Az megint nem az ő hibája, hogy pont az XF és a VXI szól a leggyengébben a Maiden katalógusból. "

Blaze-ről van szó, pár beírással ezelőttről. Szóval ez maximálisan igaz, azt viszont hiába próbálja meg Steve-re kenni, hogy bűn hamisan énekel szinte végig. Én elhiszem, hogy főleg Steve akart olyan dolgokat énekeltetni vele, ami nem neki való, meg Steve hagyta fent a hamis verziókat, de ennyi önkritikának minden zenészben kell lenni, hogy nem hagy fent hamis dolgokat, ha az Atyaúristen mondja, hogy jó lesz az úgy, akkor sem. Ha pedig netán nem hallotta, hogy hamis, az még nagyobb baj. Én megkérdeztem tőle, hogy ugyan miért hamis az egész lemez és szemrebbenés nélkül Steve-re kente. Azért ez elég vicces, hiszen mégsem Steve énekelt hamisan. Elhiszem, hogy "kisgyerek volt" még a zenekarban, hogy beledumáljon a dolgokba, de ezt hülyeség volt hagynia. Legalábbis ezzel az összes zenész előtt leírta magát egy életre. Mondjuk a többi tagnak is illett volna jobban odafigyelni ezeknél a lemezeknél. Kellett pár év mire észbekaptak, hogy gáz van.

Mondjuk eleve egy idióta ötlet volt Steve részéről olyan énekest bevenni, akinek esélye sincsen eléneklni a Dickinson-os nótákat, de hát mint tudjuk, elég önfejű tud lenni. Ezt persze leginkább Blaze-nek kellett volna felmérnie még az elején és nem hülyét csinálni magából. Igazából kicsit sajnálom őt, hogy belemászott ebbe, én biztosan nem tettem volna a helyében, bár fene tudja, biztos nagy volt a csábítás. Mindettől még persze lehet jó énekes, meg jó frontember, de nem ide való volt, ezt már egyértelműen megmutatta a idő.