Na jó ezt még beírom, aztán tényleg átmegyek read-onlyba, jobb lesz mindenkinek.
"A rajongo nem attol lesz rajongo, hogy barmi Maideneset eletolnak, azt feltetel nelkul elfogadja es imadja."
Ki a f*sz mondott ilyet? Feltétel nélkül imádni és leszarozni között vannak átmenetek. Én pl. nem vagyok oda a Blaze-korszak lemezeiért, de nem tartom őket szarnak. Pár sorral lentebb ott a véleményem. A No Prayer sem áll túl közel hozzám, vhogy úgy érzem mikor hallgatom azt a lemezt, hogy nem igazán találta a csapat az irányt. A 7th Son bizonyos szempontból csúcspont volt, ezután változtatni akartak, de vhogy elkapkodták a dolgot. Ettől függetlenül nem mondom azt hogy unalmas szar a lemez, mert vannak rajta jó nóták.
"Most akkor nem vagyok 'igazi' rajongo?"
Leghátsóbb gondolatomban sem akartam itt flame-et gerjeszteni, vagy sértegetni. De mégis, tényleg nincs két-három szám sem a Matteren, amire azt mondanád hogy ez jó? Nincsenek zenei megoldások, amik tetszenek róla? Unalmas maszlag az egész 75 perc? Szar at egész?
Na jó, most már tényleg húzok a retekbe... Utálok magyarázkodni és parttalan vitákba süllyedni.