Fegyver zoli Creative Commons License 2008.08.14 0 0 300
HALI a vezérlésröl még anyit először csinálják meg a gépet. regel eldönti 45/foba jobra este balra már ez is megteszi ha már kisiparol beszélünk. amugy 2ó -ánként kel forgatni de ha napal ara jár és át dönti és az esték kimaradnak jó eredményt lehet el érni .
atól fontosab a ventilátor hejzete hogy jól keringtese a levegőt nekem az emlitet keté vágot balon-on van rajta igy minden elfér az ajában ahol amugyis kiseb persze csináltam neki egy házat stilusosan eztis hűtőgép oldalábol vékony lemez de ép öszelehet hegaszteni van tetejeis igy az egyik oldalt sziv másikon fuj igy megvan a keringés a tálcák két zsélén 5-6 cm elvan hagyva igy akadájtalan a keringés.
ja a fütőszál is hűtőböl valo kis 80l es ben szokot ijen leni 120/40w-os de van 80w-os is eböl 2-ö kell ezek a ugynevezet házban vanak .A mehankus kapcsoló a 3-ik sorközöt van ugy hogy mind az alatalévö és felete lévö höz se érjen hozá talán a képeken ládszik. én egy nap igy elkészitek egy gépet!!! evel a modszerel nincs a hűtő meg sértve könyen tisztitható ami nem hátrány ja ez mind egy sorkapocsal van be kötve tisztításkor könyű kiveni .
A tálcák 3-as drót bol van hajtva karikák igy ezt is könyű tisztítani de ezt is kicsit macerás hegeszteni és ez csak ey fajta tojáshoz való.de van más fajtais ime

más most nem jut eszembe.
Előzmény: fapeter (295)