Igen, de ők értékelik legalább a látványt !
Nekem meg muszáj visszatérnem a Quartos cikkre.
Ugyanis írtam oda három hozzászólást, melyben finoman leírtam a cikkükről a véleményem, de valamennyit kinyomlálták, tehát muszáj itt megtennem egy kis összefoglalót ezekből.
Szóval egyáltalán nem voltam durva, csak megkérdeztem őket, hogy ki küldte ki ezt a két tökéletesen tájékozatlan embert a koncertre és mi célból ?
Az, hogy összevissza handabandáznak zöldségeket, láthatólag végig totális homályban maradva arról, hogy mit is látnak, az egy dolog, de hogy a szerintük cirkuszi popmetál játszó Maiden sosem volt jó heavy zenekar stb. már igencsak kiveri a biztosítékot.
Nekem nem probléma, ha a cikk szerzői még a No Thanx szintjénél járnak a zenei fejlődésükben, csak akkor ne írjanak olyanról, amiről halvány elképzelésük sincs.
Ez olyan mintha verebek próbálnák megmagyarázni a katedrális fenségét, de csak azt értenék belöle, hogy jó nagy hely van itt tojni...
Persze nyilván az tetszett nekik a legkevésbé, hogy felvetettem, hogy az ilyen röhejes buta cikk megjelentetésével csak lejáratja saját magát a Quart portál ahol megrendelték és engedtek is megjelenni egy ilyen cikket.
Legközelebb talán műértőket kellene kiküldeni bármilyen koncertre, dilettánsok helyet.
Persze, ha ezzel az egésszel az volt a céljuk, hogy minél több embert nagyon felbosszantsanak, akkor akár sikeresnek is mondható az akciójuk.