Indulás előtt felírtam a paramétereidet, de később értem ki, mint terveztem, meg hát a szokásos tömeg volt, úgyhogy meg sem próbáltalak keresni (bár lehet, hogy másoknak szántad az infot).
Fél 7-kor elkezdtem magam bedolgozni a Flogging Molly közönségébe, hogy jó pozícióból induljak a két fellépő közti népvándorláskor, de nagy meggondolatlanság volt, mert majdnem eltaposott az ugráló tömeg :( Viszont végül sikerült egész jó helyet szereznem. Csináltam egy-két videót is a fényképezőgépemmel, ha nem túl rosszak, majd felteszem őket.
Kicsit meglepődtem, hogy szinte csak lányokat láttam magam körül az Alanis-koncert alatt. Alanis jó pár kilót felszedett, frufrut növesztett (simán elmentem volna mellette az utcán), s ha meg kellett volna saccolni a korát, negyvenet vagy negyvenötöt mondtam volna... Ez nem baj, szerintem az énekesnőknek nem kell barbie-babának kinézniük, csak mást vártam.
Az általam ismert (régebbi) dalok közül ezeket játszották: Uninvited (ezzel nyitottak), Head over feet, Ironic, You ought to know, és az URS lemezről a This particular time. Meg volt egy csomó számomra ismeretlen, gondolom, részben az idén megjelent lemezről.
Nem volt rossz koncert, de még jobb lett vona, ha az összes dalt ismerem... Igaz, az ismeretlenek között is volt egy-két fülbemászóbb, ami elsőre is élvezetes volt... Persze címeket nem tudok mondani. Talán majd egyszer felismerem őket.