RedRiot Creative Commons License 2008.08.13 0 0 8467
"Nem akarok itt senkit se bántani, meg veszekedni vele, akinek ugyanaz volt fontos tegnap este, mint nekem is."

Köszi, én meg hajlamos vagyok hamar felkapni a vizet, bocsi. Meg néha kicsit átgondolatlanul fogalmazni.

Vagdalt: "Többnyire a legjobbakat szokás intenzíven fikázni :-) "
A quartos ökörségből azért lejön, hogy abban a tudatban élnek, hogy a Maiden nyugaton egy überciki, lejárt szavatosságú csapat - ehhez mérten írkálták a cikkecskéjüket. Majd ha eljut az agyukig, hogy a Maiden pár éve újra "cool" normálisabb helyeken, akkor majd arról fognak írni, hogy ők már '75 óta Maidenesek. De egyelőre ők még a sötét '90-es években járnak, amikor igen nehéz idők jártak a Maidenre és a klasszikus metalra.

murray: "sztem holt fáradtnak is tuntek. adrian es bruce volt a hajtoero. nagy szunetek, stb."

Csak önmagukhoz képest tűnhettek fáradtnak - nincs még egy csapat ebből az évjáratból, amelyik ennyit mozog a színpadon. Annyi futás után amit Bruce produkált tegnap este én beszélni nem tudnék, nem hogy énekelni. :)

Magyar buli kipipálva, lassan hozzákezdhetünk az újlemez-várásnak. :)))) Az előző szerintem a legjobb reunion utáni lemez volt, jó lenne ha ebben az irányban mennének tovább. Talán a lassú intro - lassú outro formulát nem minden számra ráhúzni. Szép dolog a keretes dalszerkezet, de azért mindennek megvan a határa. :)
Előzmény: BahnScorper (8447)