Törölt nick
2008.08.13
|
|
0 0
1
|
Részlet egy interjúból Kollár Klemencz Lászlóval (ex-Andersen, Kistehén): "- Mindig is kitartottál a zene mellett? K.K.L.: Nem, a 90-es évek vége felé az előző zenekarom életében volt egy mélypont, amikor én is elfordultam a zenéléstől és csak a gyerekeimnek zongoráztam otthon. Andersen volt a csapat neve és izgalmas vállalkozásnak tűnt a 90-es évek elején. Az Almássy téren léptünk fel a jazzt játszó bandával, utánunk pedig egy amerikai-magyar srác, David Bornstein és csapata, a Gasolin zenélt. Mindkettőnknek tetszett a másik zenéje, és eldöntöttük, hogy együtt folytatjuk, így született meg az Andersen. Szép karriert futottunk be, az MTV -n is játszották a klipjeinket, és ami akkoriban itthon egyáltalán nem volt divatos, angolul énekeltük a dalokat. Megjelent 2 albumunk is, és külföldön elég nagy sikerünk volt. Persze Amerikát is meg akartuk hódítani, de David, aki drogfüggő volt, egy jobb periódusa után visszaesett és meghalt, így nem valósult meg az amerikai álom, és abbahagytam a zenélést." A teljes interjú itt. |
|