Ma próbáltam elérni a Kricsfalussy Tamást az Olimpiánál, hogy hogy áll a dolog, van -e valami híre a ma délelőtti lakóegyeztetésről, de egy kolleganőjével tudtam csak beszélni, a Kricsfalussy úr elérhetetlen, állítólag egész nap tárgyal és egyeztet, és majd tájékoztatnak. Nekem ez meglehetősen vérszegény válasz, kezdek kicsit nyugtalan lenni, hisz én is a barmok közé tartozom (azaz ELŐRE fizettem a közös költséget). Kérdéseim lettek volna pl., hogy aki nem tud erről az egészről, merthogy biztos ilyen is van, és fizet, azzal a pénzzel mi lesz? Aztán, hogy mi az Olimpia álláspontja a kialakult helyzettel kapcsolatosan, ki mit intéz, mit fizet? Hogyhogy nem fizetett az Olimpia az el nem adott lakásaira közös költséget az elmúlt időszakban? Mi az, hogy én kifizetem ELŐRE a szolgáltatást, azt nem teljesítik (takarítás, portaszolgálat, szolgáltatók), és még csak nem is beszélnek az emberrel?
A díjbeszedő levele is szép történet. OK, nem kaptak egy vasat se eddig, tájékoztatják is a tulajdonosokat. DE: most miről is tájékoztatnak? Hogy ez egy felszólítás, és fizessek! Mit? Mennyit? Összeg, elszámolás nincs a levélben! Én egyébként nem kaptam még elszámolást a vízfogyasztásról, tehát még ha akarnék is másodszorra ismétetlten fizetni, akkor sincs mi alapján megtennem!
Tud valaki valamit a ma délelőtti lakói egyeztetésről? SZVB? Gondolom ez nem sokáig mehet így, hogy se porta (betörések, garázs áldatlan állapota, csövesek), se takarítás, lassan víz is kikapcs...
HB-t nem zártam a szívembe!
Aki idáig notóriusan nem fizetett semmi közös költséget, az megússza az idáig tartó időszakot?
Most ugye az az utasítás, hogy senki se fizessen egyelőre közös költséget, ennek ellenére gondolom a háznak vannak/lesznek költségei, azokat miből rendezzük? A szolgáltatók nem lesznek olyan hülyék én naívak mint mi!
Bye