Egyreszt mert az az utolso csavarig ki lett gyilkolva belole..az elozo tulaj darabokra szedte az egesz kocsit...aztan ez-az kimaradt belole..
Masreszt sosem lesz mar gyari az auto...TSC-s alvazszam es az elemek is vegyesen vannak rajta....tobb szeria megtalalhato az auton...tipustisztara hozni gyakorlatilag teljesseggel lehetetlen volna...igy egy cel volt...egyben legyen es egeszseges legyen!
Kuszob sem gyari...padlolemez sem gyari...de minden uj legalabb!!! Ajtok is kettes szeria..holott az auto papiron feles!
Igy hat ami kimaradt es nem lelheto fel megbizhato allapotban, kokanyolas nelkul azt inkabb megoldom maskepp de akkor ugy ,hogy ne hagyjon ott es ne legyen kokany!
Van ellenpleda is...kipuff az ahany reszbol allt annyi mas markabol volt atbarkacsolva...igy hat azt ujra, 115 200D-re valoval csereltem le...volt a Bardinal kivetelesen!!!...de pl mivel kozepso dobot nem kaptam hozza, szetrohadt, retek darabokat nem raktam vissza...igy az inkabb ki lett valtva egy csovel...ha lesz uj vagy szep allapotu akkor majd kiveszem es felteszem azt....
Ami mentheto volt azt gyarira csereltem, vagy rendberaktam a regit.......de pl az uleseket amik gyari 1969-es fejtamla nelkuliek voltak nem hagytam benne..csak azert mert az eredeti...konforterzet nulla es a nyakadat is torod ha megtalalnak hatulrol....csunyak voltak es szarok....szepet, egeszsegeset sehol nem talaltam....ami volt az sem volt jobb es 30 ezret egy kupac szarert nem adok..
Igy inkabb belekerultek egy mondeobol az ulesek....gyakorlatilag teljesen ujak....igy legalabb benne vannak rendesen es nem kell aggodnom semmi miatt...
Sajnos muszaj vagyok felhigitani ilyen-olyan dolgokkal...
Pl tetokarpit...olyan ocsmany volt ,hogy rossz volt ranezni.....logott meg minden...csak azert mer az a gyari es de jo, nem hagytam benne...lekarpitoztam sima karpittal...igy szep, tiszta es egyben van!
Pl kerekeket is szigoruan a gyari kromozott disztarcsakkal hasznalom, azt nem voltam hajlando lecserelni semmi ujra...bar van 1 garnitura barok felnim, az is a pinyoba pihen...nem rakom fel...
Bordas hatso lampak voltak rajta mikor elhoztam....bejartam tolnat-baranyat ,hogy talaljak kromkeretest....me szerintem azaz igazi....azt is lecsereltem...Mondjuk azokkal sokat szivtam...nem 2 perc volt mire hasznalhato allapotba kerultek es igy is eleg faradtak sajnos...tehat itt van nemi ellentmondas bennem :)) A bordasak azok perfekt allapotuak!!!
Tehat amit nem muszaj, nem higitok fel direkt....de ha az eszervek azt mondjak muszaj...akkor muszaj!