Hihetetlen, basszus.
Nem a döntetlen zavar, mert ettől még bármi lehet. A legbosszantóbb az egészben, hogy a brazilok taktikailag kerekedtek fölénk. Semmi válaszunk nem volt a nyitott védekezésre, Hajdu átaludta a meccset?! Én már az első félidőben is cseréltem volna, mert a 20. perc körül kicsit megálltunk, csak úgy rémlik, hogy akkor a brazilok még jobban visszaestek. Meg amúgy sem árt, ha nem 7 játékos játszik végig egy félidőt. Már az olimpia előtt is teljesen egyértelmű volt, és többször le is írtuk, hogy itt mind a 14 játékos teljesítményére szükség van, és csak így lehet szép eredményt elérni. Görbicz jó játéka, SZÜKSÉGES, DE NEM ELÉGSÉGES a négybe kerüléshez!
Tóthot meg szívatni akarta Hajdu? Megvárta, míg teljesen összeomlik a védekezésünk. Az első félidő 6. percében időt kér, a másodikban vár 29-et. Szűcs, Ferling, Hornyák minimum 10-20 percet érdemelne. De Bódi, Borbás és Piga is ennél többet. Csőlátás, kamikáze felfogás.
Nyilván nem játszottunk jól a második félidőben, de őszintén szólva az előzmények alapján erre fel lehettünk készülve. De könyörgöm, adjuk már meg mindenkinek a lehetőséget, és legalább a brazilok ne mossanak le minket taktikailag.
Szóval maradjunk annyiban, hogy nem értem Hajdut...