Ricsi176 Creative Commons License 2008.08.10 0 0 1193

Amúgy Spray el adtam neki 5 réteget külön külön polírozva akár egy show car on;)

Én a Very Well-t ajánlom abból itt egy flakon 650 Ft benzin és olajálló eléggé brutálisan. És még Hőálló is ami nincs ráírva de pl a Cobramon ezzel fújtam a könyököt és még mindíg rajta van és nem látszik rajta semmi! Nekem 3 flakon ment el belőle az 5 rétegezés miatt. De amúgy 1 ből bőven le lehetett volna. Ja és ami a legnagyobb lehúzás az a Kva neolux! EGY TALICSKA *OS! 660 Ft van benne 150ml és szemtelenül kevés nyomás is! Úgy fröcsköl, köpköd mint a ***r! És lassan szárad ha meg az ember nem jól fújja vagy enyhén zsíros a felület rögtön habosodik! Miez libafos vagy mia a .... na jó abbahagyom! Ezzel akartam fújni pár cuccot de olyan rossz hogy az kifejezhetetlen! Amúgy azért ezt vettem mert nem volt akkor a Very Wellből fényes piros. Fogtam nitróval letöröltem és még a 3/4 teli lévő flakonnak adtam légpuskával:D Szépes szálltXD Erre jó másra nem! Vártam 1 napot meghozták a very wellt és ahogy a neve is állítja nagyon veriwell a cucc! Bőven van benne nyomás rendesen takar. Nem érdekli hogy kicsit zsíros a cucc vagy poros (érdekes nincs benne porszem) jó minőségű és olcsóbb mint a teszkós!

Előzmény: flathead (1190)