polar0101 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 2925

jajajaj...kikészülök a DVD gyűjteményesektől :)

nekem semmi extra abban hogy ott porosodnak a filmek a polcon és amikor kedved van megnézed,sőt ellenkezőleg ez tönkreveri az élményt,ami már a beharangozónál kezdődik

hiányzik a meglepetés-öröme,amikor az ajánlóban meglátod hogy "X-akták a film"

,"hú az szuper"-rel nyugtázod és rákészülsz kajával nasival stb...

Ilyenkor ki vagy éhezve a filmre,bármelyik elcsépelt BUDSpencerTHill-t vagy vmi 80-as 90-es évekbelki politikai  Fehérházas akciófilmet,BruceWillist,WesleySnipe(?)-ot,Swarzeneggert,Stalone-t végigizgulok ezredjére is, eleve nem nézel meg akármit,de nincs is mit,mert annyira azért nemérdekelnek a filmek hogy sajátként eltároljam őket DVD-n,de ami jön és épp beleakadok vagy ismerem azt nagy élvezettel fogyasztom.

sokkal nagyobb varázsa van így a filmeknek mintha bármikor kipattinthatnád a tokjából szerintem.

Azt nézem amit adnak,amit találok vmelyik adón,mint vmi kincset

Soha nem fogom megérteni a mániáklus DVD gyűjtőket nézőket,egyszerűen nem tudnék délután vagy bármikor betenni egy filmet és végignézni,annyira de annyira nemérdekel,úgyérezném hogy elveszi az időmet  elpazarlom ilyen semmire,de este már amúgy is csak döglök akkor jöhet bármi

ha a melankó tücsökciripelős (szélharangocskás(?)) éjszakában rákapcsolok vagy bennemaradok vmelyik filmben és kiderűl hogy az én kategóriám annál nincs jobb,de levenni a polcról az nekem végtelenül üres, de nagyon

pl tegnap a TCM-en a második a 2010 Űrodüsszeia volt,mega giga

délután fényben háttérzajban ezt megnézni hát .....az a film megnyomorításával egyenlő sztem

de tudom ahány ember annyi féle 

Előzmény: csincsilla72 (2922)