Supersonica Creative Commons License 2008.08.08 0 0 18857

Az az igazság, hogy az esküvői tortáig (általában) mindenki tartja magát berúgásügyileg, ez cca. 11.00 körül megvan, utána viszont ereszdelahajam. És szerintem az ifjú párnak sem annyira kellemes látni utólag fotón a család - barátok teljesen szétcsúszott ábrázatát :D. Akkor ugye abban a felfokozott állapotban amúgy nem tűnne fel, de utólag, amikor megkapod :)

Két hete voltam egy esküvőn, és a baráti társaságban közöltem, hogy aki éjfél után engem lefotóz, annak meg fogom enni a memóriakártyáját :). De azért bevallom őszintén, egyáltalán nem szeretem, ha engem fotóznak vagy videóznak, kivétel, ha kedvenc énekesem vagy színészem mellett pózolhatok.

A masnira a Röltexet javaslom, sokkal kedvezőbb áron adják a szaténmasnit méterben, mint a kreatív boltok (ugyanazt a színű, minőségű és vastagságú masnit).

A masni visszaköszönhet akár majd az ültetőkártyán, akár a menükártyán, akár a torta aljára rá lehet kötözni, akár a köszönőajándékra ilyet masnizni, és akkor egy szép motívum vonul végig az egészen.

Előzmény: Kiskukacka (18855)