Az az igazság, hogy az esküvői tortáig (általában) mindenki tartja magát berúgásügyileg, ez cca. 11.00 körül megvan, utána viszont ereszdelahajam. És szerintem az ifjú párnak sem annyira kellemes látni utólag fotón a család - barátok teljesen szétcsúszott ábrázatát :D. Akkor ugye abban a felfokozott állapotban amúgy nem tűnne fel, de utólag, amikor megkapod :)
Két hete voltam egy esküvőn, és a baráti társaságban közöltem, hogy aki éjfél után engem lefotóz, annak meg fogom enni a memóriakártyáját :). De azért bevallom őszintén, egyáltalán nem szeretem, ha engem fotóznak vagy videóznak, kivétel, ha kedvenc énekesem vagy színészem mellett pózolhatok.
A masnira a Röltexet javaslom, sokkal kedvezőbb áron adják a szaténmasnit méterben, mint a kreatív boltok (ugyanazt a színű, minőségű és vastagságú masnit).
A masni visszaköszönhet akár majd az ültetőkártyán, akár a menükártyán, akár a torta aljára rá lehet kötözni, akár a köszönőajándékra ilyet masnizni, és akkor egy szép motívum vonul végig az egészen.