Supersonica Creative Commons License 2008.08.08 0 0 18851

Alapvetően egy tételes árat kell kérni, hogy mi mennyibe kerül. Adjon külön árat a ceremóniára, a virágokra, az éttermekre, a fotósra, a videósra, az autóra, a sütikre.

Valószínű azért nem tette ezt elsőre meg, mert nagyon sok menyasszony van, aki elküldi 100 helyre a lekérést, aztán nem szól vissza, hogy bocs, köszi, másik helyet / esküvőszervezőt / időpontot választottunk. 

A legdurvább esetem az volt, amikor egy esküvőre ÖT esküvőszervező és a pár saját maga is bejelentkezett, ugyanarra a dátumra. Amíg kiderült, hogy mindenkit hülyítenek...  

Szóval kedves ajánlatkérő házasulandó fórumozók, ha már kértek valakitől ajánlatot, akkor utána illik lemondani.

Árakhoz: Én ismerek fotóst, aki 50 ezerért csinálja meg azt, amit egy másik 120 ezerért. És nem biztos, hogy a drágább jobb.

Neked kell megadni, hogy mit szeretnél, mi legyen benne. Én speciel a videósoktól szoktam iszonyt kapni, éjfél után a fotóstól is.

A 100 ezres zenekarok általában a szánalmas kategória, inkább a 200 környékén van olyan, amelyik már normálisan szólal meg. Egy DJ ugyanezt (eredetiben, némi fénytechnikával, hangtechnikával) már 80 környékén kihozza. És akkor garantáltan olyan lesz, mint az eredeti :)

Ja, és ne higgyétek, hogy az 1 férfi, 1 nő, szintis felállás jó, hatvanért. Mert nem jó. Vagy csak én futottam bele nagyon sok borzalmasba 10 év alatt. De végülis, sok héliummal és alkohollal elmegy...

Előzmény: Kiskukacka (18849)