Izram Creative Commons License 2008.08.07 0 0 6340
Az rendben is volna...csak a kerdes 200d 220d 240d vagy 300-as mocihoz van e...ne adj isten benzineshez, ha jol sejtem azoknak vegkepp mas a difi attetelezese!

Kipuff felkerult, ugyan kicsit feszul es a kozepso dobnak ki kellett kerulnie, de megteszi...egeszseges es nem tunt fel, hogy hangosabb volna..

Km orat megcsinaltam...nem volt konnyu de darabokra szedtem...a mutato nem szivesen jon le..tehat a szamlapot nem tudtam levenni...es igy nem volt konnyu dolgom...a szamlalo tengelyenek vegen levo fem fogaskerek (a tobbi ugye a szamok es azok muanyagok) elforgott a tengelyen es igy nem szamlalt, nem hajtotta a szamokat...

Beallitottam nullara...tehat null km-es a gep :))))))))))

Ugy neztem a vizhofok meroje mehanikus...es egy igen colos sodort kabelen jon elvileg a hő elolrol a jeladotol...a problema csak ott van, hoyg nekem a vezetekem is hianyzik...de a jelado legalabb mar megvan! Furcsa megfoldas...egy femszalon keresztul melegiti at a motor ugye a muszert...erdekes!

Ez a 200D tenyleg igazi anyatetu...80-ig olyan lusta , hogy arra szo nincs...ott talan egy kicsit eletre kap, de 100 folott joforman mar valoban megszunik letezni! Bar tovabbra is gyanus ,hogy ez a difi nem ra valo...raadasul bug is...

Azert jo volna egy osszehasonlitasi alap, hogy mit tud egy masik 200D, na nem a korrekt fajta hanem ami mar megerett a felujitasra :)
Előzmény: ICram45 (6339)