Caperucita Roja Creative Commons License 2008.08.06 0 0 15
Az ilyeneket úgy el kell küldeni a búsba, mint a szél. Hozzám is jött már úgy, hogy "kisasszonka, megmondom ám a szerencséjét". Én meg mondtam, hogyha igazi jós lenne, akkor tudná, hogy nem vagyok kisasszony.

Pár éve a barátnőm ajánlott valakit, aki ilyesfélével foglalkozik. Azért nem mondom hogy jóslással, mert ő maga sem szereti ezt, inkább tanácsokat ad, gyógyít, stb. Megadta a számot, majd anélkül, hogy ennek a barátnőmnek említettem volna, kb 1,5 évvel később felhívtam a nőt és időpontot kértem. Érkezéskor csak annyit kérdezett, hogy hány éves vagyok, majd elkezdett sorolni a múltamból olyan dolgokat , amit a barátnőmtől sem hallhatott. Ahhoz, hogy ezt előadja, a családom, ismerőseim és a párom kellett volna kikérdeznie. Egészségügyileg is többet mondott mint amit a háziorvosom tud rólam. A jövőről sem igazán úgy beszélt, hogy ez vagy az történik veled, hanem hogy nekem kell dönteni, de ez vagy az az út nem járható, nem ajánlja, stb.
Tehát nem kell az egész jóslást nagy baromságnak kikiáltani, de az utcán, aluljárókban pár száz forintokért általánosságokat mondó cigányasszonyt el kell zavarni. Na meg a tévés betelefonálós-lenyúlós maszlagot nem kell bevenni.
Előzmény: Vajk (9)