Vajk Creative Commons License 2008.08.06 0 0 9
pár éve történt, hogy az egyik boltomba bejött egy cigányaszony azzal hogy a főnökkkel akar beszélni. Én egyből lepattintottam a boltvezetőre, akkor mondta, hogy jósolni szeretne, de fontos, hogy csak én halljam, erre persze a kíváncsiság a karmai közé hajtott.
Rögtön látszpott, hogy azért a tulajt vagy a boltvezetőt krest, mert nekik van pénzük az éladóknak nincs. Amikor megkérdeztem, mennyi lesz, aszonta, nem lesz sok, ki fogom tudni fizetni, majd amikor erősködtem, akkor azt mondta hogy velem kivételt tesz és majd én mondhatom meg mennyit ért nekem(a végén egy ezrest adtam neki)
Hátramentünk, mert ragaszkodott a kettesben levéshez, aztn valami cérnával hókuszpókuszolt, rákötötte az ujjaimra, össze vissza tekerte a tenyeremen, aztan összesodorta és azt mondta vigyázzak rá. Az eredmény az volt, hogy 3 napon belül autóbaleset fog érni, de nem halok bele, viszont súlyos sérülésem lesz. DE Ő persze tudja z ellenszert, és az összegönygölt cérnátodaadta nekem, hogy tegyem be a kocsiba az ülés alá.
Végeztünk, kiment, elmeséltema többieknek,mi volt és acérna gombócot letettem az azstalra, amit kb 2 percen belül kidobtak a lányok, nem tudván óriási jelentőségét. Eleinte fontolgattam, hogy emberölési kísérlet miatt feljelentem őket :) de azóta sem történt még csak koccanásom sem, pedig ennek 3 éve is megvan. (és a cérnatalizmánt kidobták a szemétbe)

Tehát kamu vagy nem?
Eleinte beijeszt, hogy meghalokm belerokkanok, de a talizmánja megvéd, ha szánok rá egy csekély összeget, pont mint a gengeszterek a védelmi pénzzel.
Előzmény: Törölt nick (5)