kisvas71 Creative Commons License 2008.08.05 0 0 234

Látom 2006-ban indult ez a topic, és ez a Provea azóta is boldogan lubickol. Ha jól értem, külföldön pedig már "ezer éve" nyomják. Ez a híres EU, hogy az ilyeneket nem lehet falhoz állítani?

Én 1-2 hete kaptam a szüleim címére - a régi lakcímemre - mindjárt két levelet, amiben leírják, hogy milyen alsóneműt rendeltem meg tőlük pár hete telefonon. (A címzésben a nevem után biggyesztettek egy "né" tagot, mintha a saját feleségem lennék - tudniillik férfi vagyok. De így legalább a női bugyiknak is van piaca...) Persze nem rendeletem soha semmit tőlük. Szóval, írják, hogy hamarosan kapom a csomagot, és ha nem mondom le, tíz hetenként jön a következő. Úgy látom ez az új stratégiájuk a GVH-s büntetés után. Hívtam őket (felvették!), és lemondtam(?) a sosem történt megrendelést, egyben jeleztem nekik, hogy felnyomom őket a fogyasztóvédelemnél. Aggasztó, hogy ha mégis küldenek valamit, szüleim átveszik, hogy nekem ne kelljen a postára ballagnom a "fontos" küdeményekért.

Ha a sarki fagyizóban nem adnak blokkot, azok két hétre lehúzhatják a rolót, ezek meg vidáman szivatják a népeket évek óta. Ha csak minden tizedik ember zsebéből kihúzzák a pénzt már akkor is jól járnak. Sok idős emberről el tudom képzelni, hogy befizetik a felszólítások után ezeket az összegeket...

A másik, hogy az ilyenek lejáratják a csomagküldést, a webáruházakat és minden ilyesmit. Érdemes lenne megtisztítani a gazdaságot ezektől.

Előzmény: pumacica (233)