4tissimo Creative Commons License 2008.08.05 0 0 1133

Sziasztok, jövök egy kicsit fellendíteni a nyári uborkaszezon forgalmát :) Látom a táblában, szeptemberig nem várható újabb baba, addig is szurkolunk a dobogósoknak, hogy akkor szüljenek, amikor ők szeretnének.

A honlapunk UH szekciójába ajánlok egy újabb bejegyzést, egy kedves indexes anyuka ajánlására voltam ott tegnap egyébként, a budapesti OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelőről van szó, 1012 Budapest, Várfok utca 15., Bejelentkezés: 1/213-97-80 vagy 30/962-33-80. Igen felkapott hely, nekem sokszor foglaltak voltak, míg végre időpontot tudtam kérni, de ekkor 1 hetes határidőre kaptam. A népszerűség miatt egyébként a kapott időponthoz képest volt egy  bő órás csúszás is a rendelésben, full tele volt a váró, de az asszisztensnő elkérte a mobilszámom, hogy rámcsörög, ha sorra kerülök, úgyhogy elmentem Mammutozni addig :)))

Hétfőnként Dr. Fekete Tibor is rendel, aki C vizsgás MSZNUT ultrahangos, asszem ez jelenti azt, hogy jogosult a 18. hetes genetikai UH elvégzésére is, na én pont ezokból jártam ott. 20 percig tartott a vizsgálat, megszámoltuk a kezén-lábán az ujjakat, a csigolyákat, stb., végignézte az összes belső szervet, nagyon alapos és KEDVES (!!!) volt a doki, folyamatosan kommentálta, mit láthatok a képernyőn. A vizsgálat végén átkapcsolt 4D-re egy kis mozizás erejéig, itt egy apró ízelítő a kis ufómról, aki szerinte inkább kislány, mint fiú, de takargatta magát :) Szóval Allia, ha létezik még a táblában a világrózsaszín árnyalat, akkor ilyet szeretnék.