Szasztok! Pénteken délután megyünk Dedinky-be (végre!!! nem is tudom mennyi év után újra :) , a Hotel Raj-ban foglaltam szobát. Pár kérdésem lenne.
1. Van esetleg valami közlekedési probléma arrafelé esetleg amire fel kell készülni?
2. Van a környéken bankautomata? :) Igazából lényegtelen, csak nem akarok fölöslegesen koronát váltani, bár gondolom az eurót is elfogadják, szóval tulajdonképpen majdnem mindegy. Azért ha képben vagytok kb az árakkal akkor saccoljatok egy összeget mennyi koronát vigyek, elsősorban a kaja miatt.
2b: Van ott Imrikfalván valakinek kedvenc étterme/kajáldája/akármije ahol feltétlenül meg kell kóstolnunk valami retttttenetesen finomat? :)
3. Megvan még a tó partján a remek kis kocsma ahol be lehetett ülni a teraszon a víz fölé? :)))))) na jó ez lényegtelen, mert úgyis meglátom magam is ;)
Nagyon sok kellemes emlékem fűződik a Paradicsomhoz, és most ugyan csak hétvégére tudunk odamenni, de remélem a párom beleszeret (nyilván, nem lehet nem beleszeretni...) és megyünk majd többször. Sajnos neki most nem megy a hosszabb túrázás, ezért csak a környéken fogunk sétálgatni, illetve vasárnap Dobsina felé mennék a barlang miatt, de a terv az, hogy a jövőben hosszabb tűrák is legyenek. Nekem nagyon hiányzik az érzés ahogy az ember másik fel a létrán a vízesés alatt :) Meg még olyan sok minden más... :)
Előre is köszi ha valaki tud bármiben is segíteni, és nagyon kellemes túrázást, és ralítíve jó időt kívánok mindannyiunknka. Különösen most hétvégére... ;)