Kerdes!
Ma elkeszultem...ugyan vizsga meg forgalmi nelkul de tettem par kort a haz korul...kiprobaltam...most eloszor vezettem 115-os mercit...123-ast is egyszer ugy 10 km-t :) Februarban vettem....es most probaltam ki :) Hat bakker...azert en sem vagyok szazas :)
Onindito szarakszik..viszem vissza gariba!
Betoltuk....azaz egyedul betoltam :) Kb 3 meter tolas utan indult...nem am huzzuk:) megtolom es indul :) Nagam sem hittem....
Kompresszioval nem hiszem ,hogy baj lenne...gazelvetelre eleg drasztikus a motorfek..meg is lepett a benzines utan...
Hidegen 3 bar az olaj...meggyotorve 1.2 korul all...gazadasra rogvest 3...ugy gondolom ez korrekt! Velemeny?
Egyebkent keves benne a viz de nem volt nalam desztviz....azert igy is batorkodtam nenni vele.....ugy 15 km utan mar a szagabol itelve azert igen-igen melege volt...igy mertem a fenti olajnyomasokat!
Ha bemelegszik akkor erezhetoen lustabb...erre van magyarazat?
Egyebkent jonak tunik...de a diffi bug sajna...az kellene...hogye vesztegetik?
Futomuvet azonnal allitani kell mert az eleg nevetseges :) Eleg durva es hangos...bar hangszigetelest nem nagyon kapott :) Mondjuk hozza vagyok szokva a mai autokhoz...de meg egy e30-as bmw-hez kepest is azert fapados es hangos a futomu.....
Hirtelen ennyi az eszrevetelem...