Potyi#56 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 7828

Shr & Tomi:

Megértem az indulataitokat de légyszíves ne egymást szapuljátok, hanem a csapatnak azt a 70-80 százalékát aki egyálltalán nem jár edzésre, őket kellene elővenni.  Ti mind a ketten beletartoztok abba a 10 emberbe aki a felnőttek közül lejár heti rendszerességgel edzésre, legalább ez tartson titeket össze és persze a legújabb soldiers ágytál amin az én fejem található :)

"Új edző"

Nem egyszerű téma. Az illető akiről szó van inkább az új erőnléti edző címet fogja kapni, remélem. Amit fél füllel hallottam és amit láttam tök jó volt, rengeteg mindent tanultam. Az biztos hogy csak a javunkat szolgálná ha le tudna járni hozzánk edzésre,de ettől függetlenül vezetőedzőnek nem felel meg. Viszont hasznos tagja lenne az EDZŐI GÁRDÁNAK ami szerintem a legjobb döntés lenne perpillanat. Szerintem tipikus vezetőedző senki sem szertne lenni mert mindenki szeret játszani, és sajnos ez a két dolog nem megy együtt, plusz szinte lehetetlen olyan embert találni akit minenki elfogad mint vezetőedzőt.  Ezért olyan emberek kellenek akik belűről irányítanak. Támadó csapatnál Béla és Miskike, a védőknél pedíg Csonti és V.Gabi. Az edzéseket pedíg Béla, Csonti és a héten megismert úr tarthatná.

Szerintem ez az út lenne a legbiztosabb és a legnyugodtabb. Persze ez csak egy ötlet.

Riszpákt mindenkinek