Kristóf 210 Creative Commons License 2008.08.03 0 0 1155
Kedves Ladalover!

Tele van a F@szom azzal hogy mindenki a simsonhoz hasonlítja a jawa mustangot!
ami azért nagy hiba mert a két motor nem egyazon korban készült a Jawa mustang blokkja először 1969-be került szériagyártású motorba ezen a blokkon 1982-ig ( A Mustang gyártásának befejezéséig) csak kisseb módosításokat végeztek. Ennek ellenére a simson S50 blokkját és az egész motort 1975-ben tervezték. Tehát még te is láthatod hogy a két motor összehasonlíthatatlan. És különben is ez hogy a simsonosokat ellenségnek tekinted ez a lehető leg nagyobb baromság, sok jawa mustangosnak van simsonja példáúl nekem is a Tyercorpnak is és szerintem még jópár embernek itt a fórumban. Ha minden áron ellenséget akarsz magadnak keresni akkor nem azok az emberek között kéne akiknek ugyanaz a szenvedélyük mint neked. Sokkal inkább példát kéne venni a simsonosokról és össze tartóbbnak kéne lenni!
Az pedig szerintem mindenkinek jogában áll hogy eldöntse hogy csinálja meg a saját motorját! Nekem is simson elsővillám van (ahogy a képen láthatod) mert sokkal kényelmesebb és alkalmas akár napi használatra is. Nem hogy inkább annak örülnél hogy van egy pár ember aki megpróbálja használhatóvá tenni a motorját ahelyett hogy kidobná a méh telepre.

Előzmény: ladalover (1147)