Bfg10k_ Creative Commons License 2008.08.01 0 0 119
Udv Fapeter!
Ez a csöves megoldás nagyon megtetszett. Beszerzek hozzá könyököket meg egy darab csövet. Viszont a szellőző réseket kisebbre kell készítenem, nehogy ott menjen el a nyomás, a friss levegő meg nehogy fentről jöjjön be. Lenne még kérdésem:
Úgy terveztem, hogy kézi forgatású lesz a keltető. A legjobban a kisipari kerek vagy szögletes lapos hungarocell keltetőhöz hasonlítanám az elvét. Lenne egy fakeret, arra kifeszítve valamilyen sűrű drótháló, amibe a tojásokat tenném. körülbelül egy hálós aljú fiókhoz hasonlítanám. Ebből a fiókból lenne több egymás fölött (4-5db). valahogy azt kell megoldanom, hogy a tojások között át tudjon áramolni a levegő. Nem tudom, hogy ami van hézag a tojások között, az elegendő-e 5 sornál, hogy átmenjen a levegő rajta. Illetve nem tudom, hogy egy fiók milyen magas legyen, két fiók között mekkora távolság legyen. Ha egy kicsit haladtam, készítek képet az eddigi munkámról. Megyek és folytatom, csak közben egy benzines fűnyíróval bajlódtam. Simson 51-es blokk, levágva a sebváltó rész, Schwalbe hűtés, láncfűrész behúzó összefabrikálva, fúnyírókés a főtengelyen. Az előbb volt a főpróba a sötétben, de sajnos lecsúszott a benzincső a tankról és az összes (kb. 1 dl ) benzinem elfolyt :D
Üdvözlettel: Bfg10k
Előzmény: fapeter (118)