Izram Creative Commons License 2008.08.01 0 0 6289
Erdekes...en is epp karpitozom a vasat :) Csinalhatnal par kepet ,hogy neked hogy sikerult...

En kidobtam belole mindent...leteptem az osszes karpitot...tetot, C oszlopot...padlolemezrol, kuszobokrol....hasznalhatatlan volt...

495ft/nm aron volt nagyon vekony, fasza padloszonyeg...olyan kurva jol be lehet rakni, hogy magam sem hittem...rakok majd fel kepeket minel elobb...me tenyleg franko lett!

Hatulrol haladok elore...beszabom, ragasztom....az elso ules ala elertem mar...jobb mint a gyari....tiszta, vilagos, patent...

Regi ulesek sem voltak mentheto es fejtamla nelkul nekem nem is kellettek....ulest sehol nem talaltam..ahol volt ott 30 ezret kertek szakadek 123-as ulesert....ezert kovezzetek meg de uj mondeo ulesek mennek bele...frankon passzosak...persze furni kellet mert nem ott vannak a lukak...most termeszetesen ki van veve, hogy tudjak dolgozni benne....hatul kisebb az ules mint az eredeti de mivel a kerekiveket is lekarpitoztam meg jobb is, komolyan, marha jol mutat!

Kalaptartotol egy darabbal karpitoztam le a hatso ulesek aljaig...kalaptarto hatuljat a gyari lszoritoval szoritottam le es persze ragasztottam is!

Kuszoboket mar megcsinaltam...holnap megvan a tobbi is...a tetokarpit erdekes lesz de tudod mar, hogy hogy csinalom meg...holnap megy be a kozepkonzol is...ulesek visszakerulnek...ablamosotartaly...es mar csak egy kis kipuff hegesztes, futomuallitas....es irany a vizsga :) Alig varom mar :)

Mindegy a parkoloban a betonon terdelve es szabva a szonyeget csinalom :) Lefoglalok vagy 30 nm-t mert mindent ki kell parkolni hozza kocsibol...igazi 80-as evek feelingje mikor meg mindenki hetvegenkent a parkoloban a ladat butykolte es beszelgetett :) Istencsaszar idok voltak azok :) Nem volt semmi baja avasnak de azert szedjunk szet valamit, olajozzuk ossze magunkat es rakjuk is ossze..addig is megy a duma es szep az ido :) A kulombseg most csak az volt ,hogy en voltam lent egyedul es mindneki ugy nezett ra mint valami ufora :)

Ja igen!kuszobnel a leszorito muanyag lec nincs valakinek elfekvoben? Az enyem mar eleg hervatag....
Előzmény: b_bokonon (6288)