Örülök, hogy neked is sikerült végül egyezségre jutni velük.
A belső ajtók kulcsit tényleg átadják a birtokbaadás során, ajtónként egy darabot. A festés nálunk teljesen korrekt volt, a múlt héten ugyan még láttam, hogy az éleken és sarkokban nedves tehát dél körül festették, de mostanra nem csak megszáradt, hanem szerintem még egy réteget is húztak rá. Hajszálrepedéssel ne foglalkozz, lesz még nagyobb is ahogy "bemozog" a ház a helyére. Ajtóütköző tényleg nincs a műszaki mellékletben - én már kinéztem magamnak egy lefúrósat (a kilincsre húzott ütköző semmit sem ér ugyanúgy kikezdi a falat). Villanyórát (az ampervadász osztag szerint akik épp az ajtónk előtt dolgoztak) ma hozza az elmű.
A hibáidat szerintem javítani fogják 7-re, talán a mosdószekrény és mosdó lehet kétséges ha még csak most rendelik meg. Hogy a fal nem függőleges vagy az ajtó azt egy perc alatt le tudod ellenőrizni egy barkácsáruházban vett 500 forintos vízszintezővel. Az én magán véleményem, hogy maga az ajtó és a fal is függőleges lesz, de az ajtótok kétoldali borítóeleme nem lesz az.
A radiátor egy érdekes kérdés. Én tervezési hibának tekintem. Anno az építésvezetővel beszélgettem erről és egy kicsit utána is néztem. A terveken szerepel, hogy pl "DKEK 600x800 radiátor 1270W" kell az adott helyre. Ebből ők azt vették figyelembe, hogy DKEK 600x800
Ugyanis az említett radiátor a Dunaferr katalógus szerint 2700 wattos. :P
Bőven elég lett volna oda egy KEK vagy KE ha a hőteljesítményt nézzük. Szerintem a méreteket a katalógusból a hőteljesítmény alapján vették, de a tervezés során copy-paste módon másolták át az értékeket és a legvastagabb DKEK bennmaradt mindenhol.