Paco155 Creative Commons License 2008.08.01 0 0 843
D.kriszta:
Sajnos a te beszámolódat még nem kaptuk meg. :P

Viszont mi voltunk ma reggel birtokbaadáson. A hibalistán szereplő dolgok nagy részét megcsinálták, bár az aljzatbeton feltakarítására szerintem úgy gondolták, hogy az a mi heppünk és nem a melegpadló technológiai előírása - így hát ismét szólni kellett. Jött egy festő, tessék-lássék vakargatott valamit de úgy látom nekünk kell majd rendesen megcsinálnunk.
Amit a múltkor itt írtam, hogy a levert sarkot nem vették bele a jegyzőkönyvbe - nos azt így is kijavították.
A gyengeáram dugaljait egy hét alatt nem sikerült pótolni állítólag hétfőn kész lesz. Én ott leszek hítfőn egész nap - meglátjuk.
Most vettem észre, hogy a WC és a fürdő ajtaja nem azzal a zárral jött amivel megrendeltük - hiányosságra felvették.
A vízóraállásokat átvettük, a villanyórát nem tudtuk, mert még nem volt beszerelve. :D
A lakás még mindig szinte megközelíthetetlen, a garázsbeálló meg teljesen, mert nincs út.
A jegyzőkönyv tartalmazza, hogy a dokumentásiókat majd ideadják a földhivatali átjegyzési papírral együtt.

Öszességében elfogadható a lakás és a munka minősége.

Peták Ilona helyreigazítást kért a múltkori hozzászólásomhoz így azt is leközlöm:
Ő semmilyen körülmények között nem tegezi a vevőket, és a BME-n tanult nem a McDonalds-ban.
Előzmény: Törölt nick (823)