Sziasztok!
Én is módosítanék a tegnapi hozzászólásomon. Már nincs homokbucka. Úgy néz ki, hogy nemsokára aszfaltoznak. Viszont a Hársfavirág utca továbbra is gáz. Tegnap megszámoltam a dolgozó munkásokat, 5-en voltak. Ha nem esett volna az eső,akkor este 8-ig dolgoztak volna.
Szeretném megkérni azt a kedves lakót, aki már másodjára csönget be hozzánk fél 10-kor, hogy ne tegye, működik a csengőnk, ne tesztelje. Amikor meg kinézek, akkor meg ne tagadja le!!!
A furkálósókat is szeretném megkérni, hogy este 8 után már ne furkáljon,mert a TV-t sem lehet hallani, és este 8 után nem vágyok rá. Csinálja hétvégén.
Ma reggel olvastam, hogy megszűnt a "Lakók" felíratú konténer, és már lehet használni a lennti szemetest, és szelektív kukát. Jó lenne, ha mindenki szelektíveskedne,mert akkor nem kell több kukát venni, és több szemétszállítási díjat sem fizetni.
Az is ki van írva, hogy lehet használni a teremgarázst is, a zebra ház mellett lévő úton lehet bemenni. Állítólag augusztus 10. után már kész lesz az utca és akkor a József utca felől is be lehet menni.
Tudja valaki, hogy a Pál utca hány irányú utca lesz? Elég keskenynek tűnik, hogy 2 irányú legyen.