Sziasztok!
Lenne egy kerdesem hozzatok:
Szoval lenne-e erdeklodo egy kivul belul fekete Skoda Octavia sedan 1.9 PdTDI , elegance felszereltseggel, 2006-os autora? Az autot fuggonylegzsakkal szereltek.
Ez az auto az enyem volt, egeszen tavalyig, amikor valas miatt a volt felesegemnel maradt. En 23000-et hajtottam bele. Az azota eltelt masfel evben 12e km kerult bele, ez is a brusszel-magyarorszag kozotti utakon. Egyeb idoben garazsban csucsult. Termeszetesen szervizkonyves, ami husegesen vezetve is van.
Ket kicsi serules van az auto: Meg nekem sikerult egy kikanyarodaskor a lokharito bal oldalan megserteni a fenyezest, illletve egy kocsog biciklis a jobb hatso reszen kicsit benyomta (kb. 2 cm atmereben) gyengeden a lemezt. Siman kihuzhato, mivel a fenyezes nem serult. A skoda szerint a ketto javitasa 100-120e.
Az auto nem magyar rendszamo, igy a vetelar ennek megfeleloen olcsobb.
Az auto itthon lesz a jovohettol, mivel a volt paromnak nincs ideje az eladassal foglalkozni.
Eladas oka pedig a vagyonunk felosztasa. Akit erdekel, keressen meg. Anno ezzel az autoval regisztraltam a orrmotor klubba. Keresre tudok kepet kuldeni.
Elerhetoseg:
palfi(kukac)iki.kfki.hu
Sziasztok.