Állományjavító Creative Commons License 2008.07.31 0 0 662

Ugyan kérlek. Egy nagyon intenzív felívelő szakasz után az átlag európai népesség addig felfoghatatlan jólétet és közegészségügyet és közöktatást és szolgáltatásokat élvezett és élvez, nyilván ugyanezek az elszegényítők mesterkedtek így, hogy  nagyobb legyen a kontraszt, előbb meggazdagították őket, hogy majd még gyorsabban elcsüggedjenek.

Most van egy strukturális válságg, kielégítően magyarázható a világgazdasági viszonyokkal, amelyek önmagukat szervezik, egyszerűen nincsen olyan szervezet és olyan eljárásmód, amely a világot jelen komplexitásában globálisan irányítani tudná, nem is teszi, nem is tudja megtenni, ennek semmiféle olyan jele nincsen, amit ne lehetne e nélkül a feltételezés nélkül magyarázni, de ezt már elmondtam neked. Az összeesküvéselméletekben szenvedőket nem lehet gyógyítani, mert a rendszer olyan, hogy belülről megcáfolhatatlannak tűnik, állandó divergens önkorrekciókkal.

Biztos meg fogod tudni magyarázni azt is, hogy negyven évig miért emelték az életszínvonalat, a gazdagságot, a mozgás- és információs szabadságot, a várható élettartamot azok, akik most szerinted - egyébként tényszerűen természetesen nem igaz ez sem - szegényítenek. mert természetesen most is egyre nő a nemzeti jvedelem és egyáltalán nem drámai a vagyoni különbségek helyenkénti növekedése, máshol csökkenése (Európáról beszélek), úgyhyogy mivel a magam részéről kielégítően megvilágítottam neked azt, hogy miért értelmetlen, amiben hiszel, kérlek, fogadd el tőlem, hogy ezekre a dolgokra ne válaszoljak, bizots én is egy agymosott konzumidióta biorobot vagyok, és nem merek szembenézni az igazsáűggal, netán én is a szálhúzogatók egyikeként terelgetem itt az áldozatokat a vágóhídra, és az álatalan felvilantott igazság gátol a gonosz küldetésem beteljesítésében. Más oka nem lehet a dolognak.

Előzmény: k_szent_g (658)